30 44 11 73

"Pansen Expressen"

Fabrikken set fra luften med 8.500 m2 solceller.

Her laver vi RigtigHundemad!

8.500 m2 solceller, som driver hele værket - og lidt til! 

Miljø og dyrevelfærd

Den vigtigste overskrift for vores kødleverandør RigtigHundeMad, der nu kan prale med at have CO2 neutral hundemad! Vores fabrik har fået installeret 8.500 m2 solceller, så der nu produceres mere strøm, end vi selv bruger; vist ikke noget mange andre fabrikker kan prale af, når der arbejdes i temperaturer så langt under frysepunktet. Ellingstedt ligger ca. 30 km syd for Flensborg, hvilket også betyder, at slagtedyrene ikke skal transporteres ret langt - de fleste af dem kommer fra markerne omkring Schleswig-Holstein og Sønderjylland samt fra dæmningerne langs Nordsøen. Og netop dét, at vores mad har levet som dyr nu har det bedst, er afgørende for at det ender som RigtigHundeMad.

Solcellerne bruges til de nye frysehaller, hvor alt kan køles ned på rekordtid.  Jer, der har været RigtigHundeMad -brugere igennem længere tid, har måske bemærket, at det løsfrosne kød nu ser friskere og mere farverigt ud. Dette har vi opnået ved det nye lynindfrysningssystem.  Kødet er under 24 timer (Pansen EXPRESS) fra slagtning til de meget praktiske, 500 grams vakuum samt 1 & 2 kilos løsfrosne pakninger, så alle dufte, smagsstoffer - og ikke mindst ernæringsindhold er helt i top! Bedre fås det simpelt hen ikke!

Til lynindfrysningen blæses iskold luft gennem hallen. Denne luft omdannes senere til varme som bruges til at opvarme resten af fabrikken med.
Det er en nøje gennemtænkt produktionshal, som lever op til Rigtighundemads holistiske livsanskuelse.

Alt kød testes kontinuerligt bla. for salmonella og enterobacteriaceae, der sikrer kød uden uønskede bakterier. Dvs. at alt vores kød er veterinærmedicinsk EU-analyseret og - godkendt og dermed frigivet som levnedsmiddel/godkendt til human ernæring.
RigtigHundemad Egedal | Helsevej 3B | 3660 Stenløse (Egedal) | Tlf.: 30441173 | gjp@rigtighundemad.dk