30 44 11 73

Om os

Efter desværre at måtte sige farvel til både Minni og Bella i sommeren 2018, har vi nu overtaget Loui Bassen på 14 mdr., også en Golden retriever.

Loui kom til os som tørfoder hund og blev selvfølgelig sat på BARF allerede første aften han var hos os og Loui klagede absolut ikke over foderskiftet. 

Efter at have haft "rene" BARF hunde i så lang tid, så var det rigtig sjov at få mulighed for selv at følge forandringen ved skift fra tørfoder og til BARF.

Det vi observerede var at Louis pels ble bødere, længere og skifte farve (blev mere klar og gylden). Det tog ca. 2 måneder før Louis mave have fået renset ud og blev tile en "rigtig" BARF mave = mindre lettere hårde knolde. Det vi oplevede med maven i de to måneder, var at der ligesom blev renset ud i tarmene .......wink Inden det hele blev rigtig godt.

Louis ånde ændrede sig bestemt også. Den gik fra at lugte rigtig grimt når han åndede os i hovedet til blot at være OK.

Loui STOR trives og er også blevet rigtig god til at kværne kødben smiley

 


Vi har haft to dejlige Golden Retrievere, Minni og Bella, og har fodret med BARF i over 14 år og synes at det er en fantastisk måde at fodre på og vores hunde stortrives med det. Vi har tilmed opfostret 8 hvalpe på BARF.

Minni og Bella er mor og datter og hhv. 2. og 3. generations BARF hunde.

Hvis nogen synes de har set os før, så er det måske på DR2 man har set os. Vi har tilbage i 2010 været med i Tema Lørdag om hunde, hvor man fulgte Minnis hvalpe fra de blev født og til den første flyttede hjemmefra.

Vi glæder os hver dag til at byde både nuværende og kommende "BARF'ere" velkommen i butikken.
 
​Mvh. Jesper og Grethe Petersen

Bella 7 år og Minni 12 år.
Hhv. 3. og 2. generations BARF hunde

Og vi elsker at lege!!
RigtigHundemad Egedal | Helsevej 3B | 3660 Stenløse (Egedal) | Tlf.: 30441173 | gjp@rigtighundemad.dk