30 44 11 73

Grizzly Vildlakseolie

Grizzly Vildlakseolie er et fodermiddel til hunde og katte og indeholder vildlakseolie fra Alaska samt rosmarinextrakt. Olien sørger for en sund balance mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer og det er en rigtig god måde at medvirke til at sikring et langt og sundt liv for din hund eller kat.

Et dagligt tilskud af Grizzly Vildlakseolie vil bidrage til et godt helbred for din hund og kat. Det første synlige resultat vil være en sund hud og en blød og skinnende flot pels.

En sund hud medvirker generelt til mindre kløe og mindre fældning. Hud og pels påvirkes af indholdet og fedtsyrebalancen i kosten. Forholdet mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer i din hund og kats kost etrvigtig for at undgå degenerative tilstande som rød hud, bare pletter, mat pels og irriteret tør og kløende hud.

Videnskabelige undersøgelser støtter, at det optimale forhold mellem omega-3 og omega-6 bør være mellem 1:3 og 1:6.


Grizzly vildlakseolie indeholder en række af forskellige omega-3 fedtsyrer, som inkluderer de langkædede omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Med alderen får hunde og katte en forøget risiko for hjerteproblemer, stive led og tab af appetit. De bliver generelt mere uoplagte og mindre aktive. Disse helbredsmæssige risici kan muligvis mindskes med en kost, som tilføres de lettilgængelige langkædede omega-3 fedtsyrer som kun findes i olie fra koldtvands fisk som f.eks. Grizzly Vildlakseolie. Disse omega-3 fedtsyrer er essentielle og vigtige byggesten for hunde og kattes opretholdelse af et balanceret stofskifte. Videnskabelige studier viser også, at disse fedtsyrer hjælper til opretholdelse af et stærkt immunsystem.

Grizzly Vildlakseolie har et højt indhold af naturlige uomdannede flerumættede fedtsyrer som DHA og EPA.

Grizzly Vildlakseolie har en duft af hav og en karakteristisk smag af frisk fisk, som de fleste kæledyr godt kan lide umiddelbart. Hvis din hunds eller kats kost har været den samme i lang tid, kan det være at den gradvist skal vænnes til den nye smag. I tilfælde heraf anbefaler vi, at du bruger mindre mængder af Grizzly Vildlakseolie i den første tid. Når din hund eller kat har lært den nye og naturlige smag bedre at kende, kan du forvente, at den vil udvise et vist niveau af sund lyst til lakseolien.


Læs mere om produktet her Grizzly Pet Products
 

RigtigHundemad Egedal | Helsevej 3B | 3660 Stenløse (Egedal) | Tlf.: 30441173 | gjp@rigtighundemad.dk