30 44 11 73
M-Touch Scandinavia - Nyt hos RigtigHundemad Egedal
 
Fra 1. oktober  2019 vil det 1 gang pr. måned være muligt at få behandlet sin hund af Niels Poulsen fra M-Touch her hos os.

Første gang Niels vil være at finde hos os, Helsevej 3B, bliver tirsdag d. 1. oktober fra 12 – 18. Tidsbestilling ikke nødvendigt denne dag, da det bliver som Drop-in. Dvs. man møder bare op med sin hund og kommer til efter tur.

Som introduktions rabat giver Niels 50% på behandling på denne dag (normal pris 536,-)

”Vi er simpelthen så glad for at det har været muligt at få en aftale i stand med behandler Niels Poulsen fra M-Touch og ser frem til at kunne tilbyde behandling til hunde i Egedal og omegn. I første omgang, en gang om måneden. ”
Niels Poulsen er virkelig dygtig og har igennem sit mangeårige virke som behandler hjulpet rigtig mange hunde.
Niels har i 7 år været med på det Danske, Norske og senest det Svenske agilitylandshold, og assisteret på andre landshold, bla. det Belgiske, det Hollandske, ja selv agilitylandsholdet fra Brasilien har han hjulpet de seneste 5 år.

Det Danske beredskab arbejder også med hunde og her hjælper Niels også. Beredskabets redningshunde i Frederikssund træner personsøg bla. i ruiner og for at hundene kan præstere bedst muligt, så er det vigtigt at sikre at de ikke har nogen skavanker, så derfor bliver rigtig mange af dem med jævne mellemrum tilset af Niels.
Af aktiviteter med hund, kan nævnes at Niels var den første i Danmark til at arrangere K9 Biathlon. K9 Biathlon er et forhindringsløb for fører med hund. Lysten til at arrangere sådan et løb, kom efter at han selv at have deltaget i et par løb i udlandet.

M-Touch er en kombination af de behandlings tekniker som man har fundet mest effektive, ikke kun i Europa, men også i Australien, New Zealand, USA. Og så med en del fra de Traditionelle Kinesiske Metoder.
Niels anvender en blanding af Osteopati, Akupressur, Muscle Release Therapy, Tom Bowen’s teknikker og Naprapathy.
Begrebet ”sygdom” findes ikke hos M-Touch. Her taler man om ubalancer i kroppen. Disse ubalance kan udløse enten af udefra kommende eller de indefra virkende faktorer.
M-Touch behandler ikke symptomer, men årsagen til symptomer/ubalancer.
M-Touch erstatter IKKE traditionel læge eller dyrlæge behandling, men er et godt supplement, der understøtter andre behandlingsformer.

Vores egen erfaring med M-Touch:
Vi stiftede bekendtskab med Niels og M-Touch, da vi for lidt over et år siden overtog skilsmissehunden Loui, en Golden Retriever på 14 måneder.
Loui var fuldstændig stiv i hele bagkroppen og havde problemer med den ene forpote. Han reagerede meget voldsomt bare vi forsøgte at røre ved hans forben. Vi har nogle kunder i forretningen fra Beredskabet og dem fortalte jeg om vores bekymringer mht. Loui og de henviste mig til Niels. Vi fik heldigvis hurtigt en tid.

I første omgang var Loui absolut ikke enig i, at Niels skulle have lov til at se på ham men Niels fik alligevel løsnet hans meget spændte muskler og korrigeret et par låste led. Efter den dag, så løber Loui simpelthen ind og hoppede selv op på briksen, når vi besøger Niels.
RigtigHundemad Egedal | Helsevej 3B | 3660 Stenløse (Egedal) | Tlf.: 30441173 | gjp@rigtighundemad.dk