30 44 11 73

M-Touch Scandinavia - Hos RigtigHundemad Egedal


Niels er i forretningen og behandle 1. tirsdag hver måned mellem 12 og 18 - Tidsbetilling nødvendig. Pris for 30 min. behandling er 535,- .

Tidsbestilling foregår enten i forretningen (Helsevej 3B i Stenløse) Facbook (Egedal.RigtigHundemad) / mail (GJP@RigtigHundemad.dk) eller direkte hos Niels (https://m-touch.dk/).


”Vi er simpelthen så glad for at det har været muligt at få en aftale i stand med behandler Niels Poulsen fra M-Touch og ser frem til at kunne tilbyde behandling til hunde i Egedal og omegn. ”
Da det har været en stor succes med Niels i forretningen, så har vi udviddet og Niels vil fremover være at finde i forretningen Helsevej 3B i Stenløse både den 1. tirsdag og den 3. Torsdag i måneden, hvor det vil være muligt at få behandlet sin hund (eller sig selv).

Niels Poulsen er virkelig dygtig og har igennem sit mangeårige virke som behandler hjulpet rigtig mange hunde.
Niels har i 7 år været med på det Danske, Norske og senest det Svenske agilitylandshold, og assisteret på andre landshold, bla. det Belgiske, det Hollandske, ja selv agilitylandsholdet fra Brasilien har han hjulpet de seneste 5 år.

Det Danske beredskab arbejder også med hunde og her hjælper Niels også. Beredskabets redningshunde i Frederikssund træner personsøg bla. i ruiner og for at hundene kan præstere bedst muligt, så er det vigtigt at sikre at de ikke har nogen skavanker, så derfor bliver rigtig mange af dem med jævne mellemrum tilset af Niels.
Af aktiviteter med hund, kan nævnes at Niels var den første i Danmark til at arrangere K9 Biathlon. K9 Biathlon er et forhindringsløb for fører med hund. Lysten til at arrangere sådan et løb, kom efter at han selv at have deltaget i et par løb i udlandet.

M-Touch er en kombination af de behandlings tekniker som man har fundet mest effektive, ikke kun i Europa, men også i Australien, New Zealand, USA. Og så med en del fra de Traditionelle Kinesiske Metoder.
Niels anvender en blanding af Osteopati, Akupressur, Muscle Release Therapy, Tom Bowen’s teknikker og Naprapathy.
Begrebet ”sygdom” findes ikke hos M-Touch. Her taler man om ubalancer i kroppen. Disse ubalance kan udløse enten af udefra kommende eller de indefra virkende faktorer.
M-Touch behandler ikke symptomer, men årsagen til symptomer/ubalancer.
M-Touch erstatter IKKE traditionel læge eller dyrlæge behandling, men er et godt supplement, der understøtter andre behandlingsformer.

Vores egen erfaring med M-Touch:
Vi stiftede bekendtskab med Niels og M-Touch, da vi for lidt over et år siden overtog skilsmissehunden Loui, en Golden Retriever på 14 måneder.
Loui var fuldstændig stiv i hele bagkroppen og havde problemer med den ene forpote. Han reagerede meget voldsomt bare vi forsøgte at røre ved hans forben. Vi har nogle kunder i forretningen fra Beredskabet og dem fortalte jeg om vores bekymringer mht. Loui og de henviste mig til Niels. Vi fik heldigvis hurtigt en tid.

I første omgang var Loui absolut ikke enig i, at Niels skulle have lov til at se på ham men Niels fik alligevel løsnet hans meget spændte muskler og korrigeret et par låste led. Efter den dag, så løber Loui simpelthen ind og hoppede selv op på briksen, når vi besøger Niels.

RigtigHundemad Egedal | Helsevej 3B | 3660 Stenløse (Egedal) | Tlf.: 30441173 | gjp@rigtighundemad.dk