30 44 11 73

Fuldfoder - Måske verdens bedste!

- når det ikke er muligt at råfodre
Hvis du har læst afsnittet om "Hvorfor BARF", så er du nok ikke i tvivl om, at vi foretrækker at vores hunde fordres med rå, uforarbejdet mad.

Men vi erkender, at ikke alle hundeejere har muligheden for eller ønsket om at fodre med råt. Det er jo trods alt lidt anderledes end bare at hælde noget tørkost i madskålen.
Ikke nødvendigvis mere besværligt; blot anderledes.

I den erkendelse har vi fundet, hvad vi synes er verdens bedste fuldfoder typer!

Så skal din hund spise tørkost, så lad det være rigtig tørkost!!!

RigtigHundemad fuldfoder indeholder IKKE hvede, majs, gluten, soja eller kunstige farvestoffer.

RigtigHundemad fuldfoder er IKKE konserveret med BHA eller BHT

RigtigHundemad fuldfoder indeholder IKKE renderet kød og fedt (afsmeltet ved høj varme og stabiliseret tilbage i fast form) og INGEN  animalske biprodukter.  

Proteinindhold ligger ml 28 og 32%, dvs ikke så langt fra naturens egen optimale sammensætning.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er tilhængere af så lavt proteinindhold, som muligt - og at proteinet fortrinsvist kommer fra ferskt kød og ingen eller mindre mængde kødmel.
Når man producerer kornfrit fuldfoder kræver det en kulhydratkilde til at bære kugleformen og holde proteinindholdet på et for nyrerne acceptabelt niveau.

Ferskt kød indeholder ca 15 til 24% protein og ca 70% kødsaft. Fjerner man kødsaften, lander proteinindholdet på en helt anden planet, så derfor er det hensigtsmæssigt at balancere foderet med en sukkerfri kulhydratkilde som f.eks. kartoffel (hvede, majs og ris er alle kilde til sukker).
RigtigHundemad Egedal | Helsevej 3B | 3660 Stenløse (Egedal) | Tlf.: 30441173 | gjp@rigtighundemad.dk